Jdi na obsah Jdi na menu

Mamka Lucka

20. 10. 2010

Takže ještě jednou se Vám trošku představím. Jmenuji se Lucie... kdysi dáááávno Veranesová, pak několik let Dubská a nyní teprve 2 roky a kousek Kovářová.

Letos v dubnu mi bylo 28. Jooo, v dubnu, jsem beran jak poleno a fakt dost tvrdohlavá. Pocházím z hor, z Jablonecka. Narodila jsem se tam a žila tam  skoro celých 23 let. Vystudovala jsem integrovanou střední školu, obor obchodní akademie - takže ekonomka. Svýho času nejrozšířenější střední škola. V žádném dalším studiu jsem nepokračovala. Byla jsem na to vždycky líná, ale ráda se vzdělávám, v tom, co mě zajímá, nebo co potřebuju pro práci, kvůli dětem a tak.

Jsem takový trošku komplikovaný človíček. Kdo mě zná, tak to ví, kdo měl tu možnost se mnou trávit delší čas, tak na to snad už jen s úsměvem vzpomíná.

S hrdostí sobě vlastní o sobě otevřeně říkám, že jsem hysterka. Ale né hysterka - hysterka, ale hysterka. Prostě hysterka. Před pár lety (to když jsem byla ještě Dubská) jsem v jednom ženském časopisu četla, že "být hysterkou" to je nemoc, diagnoza, a tak jsem se toho chytla. Úplně to na mě sedlo. Prostě ženská, co všechno zveličuje, neustále si připadá jako ta, které všichni ubližují, věci zveličuje, překrucuje. A pak taky, že do hysterky je strašně jednoduché se zamilovat a jen s těží se od nich odchází, jen stěží se opouštějí. Nevím, to nedokážu já sama posoudit, ale něco na tom asi bude. A to by mohl potvrdit i můj muž. Jak ten současný, tak i ten bývalý .

Co o sobě ještě napsat? Třeba co dělám. No v prvé řadě jsem tedy řádná a spořádaná manželka. Joo, já vím, to by o sobě mohla napsat každá, že , ale vážně, jsem žena svýho muže, kterýho nadevše miluju. Jsem matka svých čtyř dětiček, jsem macecha svých dvou vyvdaných holek. V současné době jsem na mateřský, resp. rodičovský dovolený, k tomu se ještě na vedlejšák snažím pojišťovat, ale také distribuovat jiné služby a produkty, nejen pojišťovnictví. A předtím? Kdysi dáááávno jsem začínala jako zapisovatelka u Okresního soudu v Jablonci nad Nisou. Dodnes na to místo moooc ráda vzpomínám, protože jsem tam poznala moc a moc skvělých lidiček, s některými - teda hlavně s jednou - se potkávám a scházím dodnes, aspoň občas. Takže Helčo, jestli se sem někdy dostaneš, tak ANO mluvím přesně o tobě!!!!! A mám tě moc moc moc ráda Helis.